TwitterFacebookLinkedInYme is Junior HR Adviseur bij Bentacera

Als vervolg op zijn afstudeerstage is Yme sinds 2018 werkzaam bij Bentacera in Drachten. Hier kan hij zichzelf en zijn carrière uitgebreid ontwikkelen. “De bedrijfswereld heeft mij altijd al aangetrokken. Vooral de managementkant, maar dan wel in combinatie met veel persoonlijk contact. En dat is iets wat ik bij Bentacera gevonden heb!”

De keuze voor Bentacera

“Al vanaf de eerste week heb ik een hele fijne klik met mijn collega’s en team. Ik werd direct enthousiast welkom geheten en ben nooit als ‘de stagiair’ gezien. Bij Bentacera is de persoon achter de functie erg belangrijk. Ik krijg hier alle ruimte voor persoonlijke keuzes, ook gericht op het werkveld. Als HR adviseur voor de klanten van Bentacera kan ik me door middel van alle werkzaamheden heel breed ontwikkelen en word ik uitstekend begeleid binnen alle aspecten van het vakgebied. Voor mij dé reden om niet meer weg te willen.” 

Kijk op de toekomst

“De snel veranderende wereld vraagt continu om aanpassen en doorontwikkelen, ook binnen het HR vakgebied. Personeel valt onder het belangrijkste kapitaal van een onderneming en dus is het erg belangrijk om daar goed voor te zorgen. Dat is ook het mooie aan een bedrijf als Bentacera, innovatie geldt als een van de kernwaarden. Er wordt hier goed gekeken naar mogelijkheden en kansen, die vervolgens vertaald worden naar de arbeidsmarkt en de behoeften van klanten.”“Bij Bentacera werk je met zijn allen op leuke en goede manier samen. Binnen deze cultuur kun je jouw kennis verbinden met anderen en zo toegevoegde waarde creëren voor klanten. Een unieke kans om binnen het noordelijke MKB mensen verder te helpen… Pak die dan ook!”

Heb je een vraag voor Yme?  


Heb je een vraag
voor Yme?
Andere medewerkers in beeld

Contactgegevens

Telefoon 088 321 0 740

E-mail peno@bentacera.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 

08.00-17.00 uur


Volg ons op