TwitterFacebookLinkedInWalid is Assistent Accountant Controlepraktijk

Walid is inmiddels al anderhalf jaar werkzaam bij Bentacera, met als doel om door te groeien naar register accountant. Iets waar hij helemaal voor gaat en waarvoor hij hier alle ruimte krijgt. “Ik word continu gedreven door het leren van nieuwe dingen. Uitdaging vind ik erg belangrijk en uitgedaagd word ik hier zeker. Ik kan mezelf hier constant verrijken dankzij nieuwe omgevingen en het overbrengen van kennis op verschillende mensen.”

De keuze voor Bentacera

“Ga ik voor ‘The Big Four’ of ga ik voor een kleiner kantoor? Via de ervaring vanuit mijn omgeving kwam ik er snel achter dat ik meer neigde naar dat laatste. De keuze voor Bentacera bleek dan ook meer dan juist: hier heb ik veel invloed op hoe ik mijn functie kan uitoefenen, er is veel ruimte voor eigen inbreng en er wordt niet alleen maar vastgehouden aan een bepaald stramien. Daarnaast bouw je dankzij vaste teams ook echt een vriendschap op met je collega’s. Er hangt een prettige informele sfeer, waarin je kunt zeggen wat je denkt en niet tegen gesloten deuren aanloopt.” 

Kijk op de toekomst

“Er komen steeds meer IT ontwikkelingen aan, maar de mens in dit vakgebied zal niet vervangen worden. Als vertrouwenspersoon zullen we onveranderd een grote rol spelen. Een systeem kan wel zeggen dat iets goed zit, maar de echte toegevoegde waarde zit ‘m in het gesprek met de klant. Het vertrouwen van een ervaren persoon die naar jouw situatie kijkt."“Een goede sfeer waarbinnen je alle ruimte krijgt om je persoonlijk te ontwikkelen; een plek waar je veel vakkennis vindt, waar de leercurve hoog in het vaandel staat en waar het om méér draait dan gewoonweg uren maken. Vind je dat belangrijk? Kies dan voor Bentacera.” 

Heb je een vraag voor Walid?  


Heb je een vraag
voor Walid?
Andere medewerkers in beeld

Contactgegevens

Telefoon 088 321 0 740

E-mail peno@bentacera.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 

08.00-17.00 uur


Volg ons op