TwitterFacebookLinkedInMagda is Junior Belastingadviseur bij Bentacera

Ze kwam binnen bij Bentacera als masterstudente Fiscaal recht aan de Rijksuniversiteit Groningen. De eerste maanden werkte ze parttime naast haar studie, om zo alvast praktijkervaring op te doen. Inmiddels is Magda – afgestudeerd en wel – fulltime werkzaam als junior belastingadviseur en helpt ze ondernemers bij de groei van hun organisatie.

“Het leukste is wanneer klanten echt dankbaar zijn dat je hen hebt geholpen op het ingewikkelde gebied van belastingrecht. Lastige zaken op een begrijpelijke manier uitleggen en zo mensen het juiste inzicht verschaffen, dat is voor mij een mooie uitdaging."

De keuze voor Bentacera

“De nuchtere, persoonlijke sfeer die heerst bij Bentacera was voor mij doorslaggevend; dit past goed bij mij als persoon. Je vindt hier de professionaliteit van een groot kantoor, maar de warme collegialiteit van een regionaal kantoor. Oftewel, het beste van twee werelden!"

Kijk op de toekomst

“Belasting betalen krijgt steeds meer een maatschappelijk tintje, ondernemers worden meer en meer aangesproken op hun maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dit heeft natuurlijk ook invloed op het werk van een belastingadviseur.

Voor mij is het leukste van mijn toekomst bij Bentacera dat je steeds zelfstandiger met klanten in contact komt en hen van begin tot eind helpt op verschillende vlakken. Op deze manier krijg je het hele plaatje mee en wordt je rol als belastingadviseur steeds uitgebreider.”

Magda Veenstra in beeld


“Ben je op zoek naar een professioneel kantoor met een persoonlijke sfeer en sterke collegiale banden? Dan is Bentacera dé werkgever voor jou.”

Heb je een vraag voor Magda?  


Heb je een vraag
voor Magda?
Meer medewerkers in beeld

Jurgen Makelaar
Yme van der Meer
Walid Moussa
Meike van der Meer

Contactgegevens

Telefoon 088 321 0 740

E-mail peno@bentacera.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 

08.00-17.00 uur


Volg ons op