TwitterFacebookLinkedInJurgen Makelaar - Accountant medewerker

Vanaf 1999 werkzaam in de accountancy. In deze periode is hij werkzaam geweest in zowel de controle- als ook de samensteladviespraktijk. Op dit moment is hij als hoofd adviseurs een van de gezichten voor de klanten van Bentacera. “Waar ik energie van krijg is om mensen te helpen en impact te genereren waarmee ze hun organisatie en zichzelf kunnen verbeteren.”

De keuze voor Bentacera

“Bentacera is continu in beweging en bezig om het beste in zichzelf te zoeken. Wij werken op basis van uitgesproken keuzes voor onze klanten: onze focus ligt bij wat de mensen écht willen. Dat geldt ook voor mijn collega’s, iedereen heeft op basis van zijn of haar kwaliteiten bewust gekozen voor zijn of haar rol binnen onze organisatie. Je krijgt de mogelijkheid om te doen waar je goed in bent. Elke dag werken we op een leuke manier voor en met elkaar.”

Kijk op de toekomst

“Automatisering en robotisering zal steeds verder toenemen en verbreden. De traditionele accountant bestaat niet meer, we maken steeds meer gebruik van moderne technieken om zo mensen verder te helpen. We zullen steeds beter en concreter in staat zijn om onze klanten van kwalitatieve informatie te voorzien die voor hem of haar het verschil maakt.”“Kies vooral bewust, je kiest wel echt ergens voor. In dit geval voor jezelf en jouw ontwikkeling."

Heb je een vraag voor Jurgen?  


Heb je een vraag
voor Jurgen?
Meer medewerkers in beeld

Contactgegevens

Telefoon 088 321 0 740

E-mail peno@bentacera.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 

08.00-17.00 uur


Volg ons op