TwitterFacebookLinkedInJanique is Assistent Accountant bij Bentacera

Janique bedient bij Bentacera ongeveer drie jaar verschillende MKB-klanten. Jaarrekeningen, btw-aangiftes, ze combineert het allemaal met haar opleiding tot AA-accountant. “In teamverband MKB ondernemers bedienen, zorgt ervoor dat je te maken krijgt met diverse bedrijven en werkzaamheden.”

De keuze voor Bentacera

“’Een modern, midden-groot kantoor, gericht op de toekomst en ontwikkelmogelijkheden.’ Dat sprak me meteen aan! Bij Bentacera staat persoonlijke begeleiding voorop. Ook voor mijn opleiding is dat een belangrijk pluspunt.”

Kijk op de toekomst

“De komende jaren zal er veel geautomatiseerd worden. Administratieve werkzaamheden zoals we die kennen zullen steeds meer verdwijnen. Daardoor komen er steeds nieuwe mogelijkheden om te focussen op advisering. Als adviseur word je steeds meer een sparringpartner van de ondernemer.”

Janique Akkerman in beeld


“Bij Bentacera is de betrokkenheid heel groot. Er wordt echt naar je geluisterd. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Maar niet alleen de medewerker wordt gehoord, ook het meedenken met de klant staat voorop. Dit is een bedrijf dat met de tijd meegaat, ook wat betreft nieuwe technieken; iets wat voor mijn generatie heel leuk en uitdagend is. Het is een plek met jonge mensen om je heen, waar heel veel mogelijkheden liggen.”

Heb je een vraag voor Janique?  


Heb je een vraag
voor Janique?
Andere medewerkers in beeld

Magda Veenstra
Jurgen Makelaar
Yme van der Meer
Walid Moussa
Meike van der Meer

Contactgegevens

Telefoon 088 321 0 740

E-mail peno@bentacera.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 

08.00-17.00 uur


Volg ons op